3 299 Kč
Přejít do obchodu
Nože Samura představují symbiózu japonské nožířské tradice a evropské spolehlivosti
Nože značky Samura jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC. Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem. Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. Pro rukojeť používáme nejlepší moderní materiály: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity. Vice o historii zn. Samura.
Šéfkuchařský nůž vyrobený z vysoce odolné damaškové oceli je nezbytným doplňkem v každé kuchyni. S tímto nožem zvládnete sekat zelí, krájet zeleninu, maso nebo ryby za mnohem kratší dobu a s mnohem větším komfortem. Díky široké čepeli a dlouhému ostří, které se zužuje u špičky nože, je tento šéfkuchařský nůž ideální pro krájení velkého množství potravin, a to bez námahy - jako by nůž byl nezávislý Tvrdost oceli 61 HRC umožňuje manipulaci i s opravdu tvrdými potravinami, s kovové opěradlo na rukojeti tohoto nože, brání aby ruce kuchaře přišly do kontaktu s potravinami.
Doporučujeme ruční mytí.
Celková délka: 33,7 cm
Délka čepele: 20 cm
Hmotnost: 238 g
Přednosti nožů Samura:
vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC
fantastický řezný výkon díky japonskému tvaru čepele a jemnému zúžení ze špičky
naostření v úhlu 17 stupňů (tj. více něž u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů)
rukojeti vyrobeny z nejlepších moderních materiálů: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity
Jak vybrat ten správný nůž?
Chcete-li si usnadnit výběr a pochopit, jaké nože budete skutečně potřebovat, měli byste se seznámit s hlavními typy nožů a jejich využitím. Více k tomuto tématu jsme pro vás shrnuli v jak vybrat správný nůž.
Japonský kuchyňský nůž - přímý potomek samurajského meče
Japonské nože jsou dokonalým spojením legendárních tradic minulosti a špičkových...
Nože značky Samura jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC. Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem. Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. Pro rukojeť používáme nejlepší moderní materiály: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity. Vice o historii zn. Samura.
Šéfkuchařský nůž vyrobený z vysoce odolné damaškové oceli je nezbytným doplňkem v každé kuchyni. S tímto nožem zvládnete sekat zelí, krájet zeleninu, maso nebo ryby za mnohem kratší dobu a s mnohem větším komfortem. Díky široké čepeli a dlouhému ostří, které se zužuje u špičky nože, je tento šéfkuchařský nůž ideální pro krájení velkého množství potravin, a to bez námahy - jako by nůž byl nezávislý Tvrdost oceli 61 HRC umožňuje manipulaci i s opravdu tvrdými potravinami, s kovové opěradlo na rukojeti tohoto nože, brání aby ruce kuchaře přišly do kontaktu s potravinami.
Doporučujeme ruční mytí.
Celková délka: 33,7 cm
Délka čepele: 20 cm
Hmotnost: 238 g
Přednosti nožů Samura:
vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC
fantastický řezný výkon díky japonskému tvaru čepele a jemnému zúžení ze špičky
naostření v úhlu 17 stupňů (tj. více něž u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů)
rukojeti vyrobeny z nejlepších moderních materiálů: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity
Jak vybrat ten správný nůž?
Chcete-li si usnadnit výběr a pochopit, jaké nože budete skutečně potřebovat, měli byste se seznámit s hlavními typy nožů a jejich využitím. Více k tomuto tématu jsme pro vás shrnuli v jak vybrat správný nůž.
Japonský kuchyňský nůž - přímý potomek samurajského meče
Japonské nože jsou dokonalým spojením legendárních tradic minulosti a špičkových...
další informace