699 Kč
Přejít do obchodu
Nože Samura představují symbiózu japonské nožířské tradice a evropské spolehlivosti
Nože značky Samura jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC. Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem.
Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. Pro rukojeť používáme nejlepší moderní materiály: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity. Vice o historii zn. Samura.
Šéfkuchařský nůž je nezbytnost pro každého kuchaře. Široká čepel vyrobená ze specializované oceli AUS-8 s geometrií typickou pro Japonsko - oblé klesání až ke špičce - je ideální pro provádění nejširší škály kuchyňských prací: řezání, krájení, sekání. Navzdory své velikosti, čepel nevypadá masivně: elegantní rukojeť, která se ke konci zužuje dodává tomuto šéfkuchařskému noži Samura opravdovou ladnost. Černá rukojeť vyrobená z polypropylenu je anatomická a poskytuje jistou a přilnavost během práce, neklouzá a neotáčí se v ruce.
Doporučujeme ruční mytí.
Celková délka: 31,5 cm
Délka čepele: 22 cm
Hmotnost: 89 g
Přednosti nožů Samura:
vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC
fantastický řezný výkon díky japonskému tvaru čepele a jemnému zúžení ze špičky
naostření v úhlu 17 stupňů (tj. více něž u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů)
rukojeti vyrobeny z nejlepších moderních materiálů: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity
Jak vybrat ten správný nůž?
Chcete-li si usnadnit výběr a pochopit, jaké nože budete skutečně potřebovat, měli byste se seznámit s hlavními typy nožů a jejich využitím. Více k tomuto tématu jsme pro vás shrnuli v jak vybrat správný nůž.
Japonský kuchyňský nůž - přímý potomek samurajského meče
Japonské nože jsou dokonalým spojením legendárních tradic minulosti a špičkových...
Nože značky Samura jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC. Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem.
Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. Pro rukojeť používáme nejlepší moderní materiály: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity. Vice o historii zn. Samura.
Šéfkuchařský nůž je nezbytnost pro každého kuchaře. Široká čepel vyrobená ze specializované oceli AUS-8 s geometrií typickou pro Japonsko - oblé klesání až ke špičce - je ideální pro provádění nejširší škály kuchyňských prací: řezání, krájení, sekání. Navzdory své velikosti, čepel nevypadá masivně: elegantní rukojeť, která se ke konci zužuje dodává tomuto šéfkuchařskému noži Samura opravdovou ladnost. Černá rukojeť vyrobená z polypropylenu je anatomická a poskytuje jistou a přilnavost během práce, neklouzá a neotáčí se v ruce.
Doporučujeme ruční mytí.
Celková délka: 31,5 cm
Délka čepele: 22 cm
Hmotnost: 89 g
Přednosti nožů Samura:
vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC
fantastický řezný výkon díky japonskému tvaru čepele a jemnému zúžení ze špičky
naostření v úhlu 17 stupňů (tj. více něž u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů)
rukojeti vyrobeny z nejlepších moderních materiálů: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity
Jak vybrat ten správný nůž?
Chcete-li si usnadnit výběr a pochopit, jaké nože budete skutečně potřebovat, měli byste se seznámit s hlavními typy nožů a jejich využitím. Více k tomuto tématu jsme pro vás shrnuli v jak vybrat správný nůž.
Japonský kuchyňský nůž - přímý potomek samurajského meče
Japonské nože jsou dokonalým spojením legendárních tradic minulosti a špičkových...
další informace