1 299 Kč
Přejít do obchodu
Nože Samura představují symbiózu japonské nožířské tradice a evropské spolehlivosti
Nože značky Samura jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC. Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem.
Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů.
Pro rukojeť používáme nejlepší moderní materiály: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity. Vice o historii zn. Samura.
Velký kuchyňský nůž - Šéfkuchařský evropský nůž - je nezbytným a klíčovým prvkem v každé kuchyni. Tento multifunkční nůž s dlouhou a širokou čepelí a černou nepřilnavou ochrannou vrstvou zajišťuje optimální výkon při práci, přičemž jeho geometrie je navržena pro tři typy kuchyňské práce: krájení, sekání a drcení. Čepel profesionálního nože MO-V z jednovrstvé oceli proniká rukojetí po celé její délce, tím je zajištěna spolehlivost a pevnost tohoto nože. Přítomnost podpěry zabraňuje pronikání bakterií a jiných mikroorganismů do otvorů a zajišťuje nezbytnou hygienu pracovních nástrojů. Nejen z tohoto důvodu je produktová řada MO-V doporučena pro profesionální účely v HoReCa.
Doporučujeme ruční mytí.
Celková délka: 34,5 cm
Délka čepele: 20 cm
Hmotnost: 221 g
Přednosti nožů Samura:
vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC
fantastický řezný výkon díky japonskému tvaru čepele a jemnému zúžení ze špičky
naostření v úhlu 17 stupňů (tj. více něž u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů)
rukojeti vyrobeny z nejlepších moderních materiálů: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity
Jak vybrat ten správný nůž?
Chcete-li si usnadnit výběr a pochopit, jaké nože budete skutečně potřebovat, měli byste se seznámit s hlavními typy nožů a jejich využitím. Více k tomuto tématu jsme pro...
Nože značky Samura jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC. Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem.
Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů.
Pro rukojeť používáme nejlepší moderní materiály: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity. Vice o historii zn. Samura.
Velký kuchyňský nůž - Šéfkuchařský evropský nůž - je nezbytným a klíčovým prvkem v každé kuchyni. Tento multifunkční nůž s dlouhou a širokou čepelí a černou nepřilnavou ochrannou vrstvou zajišťuje optimální výkon při práci, přičemž jeho geometrie je navržena pro tři typy kuchyňské práce: krájení, sekání a drcení. Čepel profesionálního nože MO-V z jednovrstvé oceli proniká rukojetí po celé její délce, tím je zajištěna spolehlivost a pevnost tohoto nože. Přítomnost podpěry zabraňuje pronikání bakterií a jiných mikroorganismů do otvorů a zajišťuje nezbytnou hygienu pracovních nástrojů. Nejen z tohoto důvodu je produktová řada MO-V doporučena pro profesionální účely v HoReCa.
Doporučujeme ruční mytí.
Celková délka: 34,5 cm
Délka čepele: 20 cm
Hmotnost: 221 g
Přednosti nožů Samura:
vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC
fantastický řezný výkon díky japonskému tvaru čepele a jemnému zúžení ze špičky
naostření v úhlu 17 stupňů (tj. více něž u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů)
rukojeti vyrobeny z nejlepších moderních materiálů: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity
Jak vybrat ten správný nůž?
Chcete-li si usnadnit výběr a pochopit, jaké nože budete skutečně potřebovat, měli byste se seznámit s hlavními typy nožů a jejich využitím. Více k tomuto tématu jsme pro...
další informace