999 Kč
Přejít do obchodu
Nože Samura představují symbiózu japonské nožířské tradice a evropské spolehlivosti
Nože značky Samura jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC. Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem.
Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. Pro rukojeť používáme nejlepší moderní materiály: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity. Vice o historii zn. Samura.
Kuchyňský nůž Santoku je japonská verze šéfkuchařského nože s tradičně širokou a masivní čepelí, dlouhým ostřím a páteří klesající ke špičce.
Nepřekonatelná ostrost a posunuté těžiště vyžadují minimální úsilí při kuchyňské práci: s tímto nožem vám bude trvat jen zlomek vteřiny, než nakrájíte zeleninu na salát nebo do polévky, nakrouháte zelí nebo nakrájíte maso. Kromě své funkčnosti a ergonomie je nůž Santoku z produktové řady Samura SHADOW také velmi stylovým prvkem interiéru kuchyně.
Doporučujeme ruční mytí.
Celková délka: 29,5 cm
Délka čepele: 17,5 cm
Hmotnost: 113 g
Přednosti nožů Samura:
vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC
fantastický řezný výkon díky japonskému tvaru čepele a jemnému zúžení ze špičky
naostření v úhlu 17 stupňů (tj. více něž u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů)
rukojeti vyrobeny z nejlepších moderních materiálů: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity
Jak vybrat ten správný nůž?
Chcete-li si usnadnit výběr a pochopit, jaké nože budete skutečně potřebovat, měli byste se seznámit s hlavními typy nožů a jejich využitím. Více k tomuto tématu jsme pro vás shrnuli v jak vybrat správný nůž.
Japonský kuchyňský nůž - přímý potomek samurajského meče
Japonské nože jsou dokonalým spojením legendárních tradic minulosti a špičkových technologií budoucnosti Vice o vlastnostech japonských...
Nože značky Samura jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC. Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem.
Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. Pro rukojeť používáme nejlepší moderní materiály: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity. Vice o historii zn. Samura.
Kuchyňský nůž Santoku je japonská verze šéfkuchařského nože s tradičně širokou a masivní čepelí, dlouhým ostřím a páteří klesající ke špičce.
Nepřekonatelná ostrost a posunuté těžiště vyžadují minimální úsilí při kuchyňské práci: s tímto nožem vám bude trvat jen zlomek vteřiny, než nakrájíte zeleninu na salát nebo do polévky, nakrouháte zelí nebo nakrájíte maso. Kromě své funkčnosti a ergonomie je nůž Santoku z produktové řady Samura SHADOW také velmi stylovým prvkem interiéru kuchyně.
Doporučujeme ruční mytí.
Celková délka: 29,5 cm
Délka čepele: 17,5 cm
Hmotnost: 113 g
Přednosti nožů Samura:
vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC
fantastický řezný výkon díky japonskému tvaru čepele a jemnému zúžení ze špičky
naostření v úhlu 17 stupňů (tj. více něž u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů)
rukojeti vyrobeny z nejlepších moderních materiálů: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity
Jak vybrat ten správný nůž?
Chcete-li si usnadnit výběr a pochopit, jaké nože budete skutečně potřebovat, měli byste se seznámit s hlavními typy nožů a jejich využitím. Více k tomuto tématu jsme pro vás shrnuli v jak vybrat správný nůž.
Japonský kuchyňský nůž - přímý potomek samurajského meče
Japonské nože jsou dokonalým spojením legendárních tradic minulosti a špičkových technologií budoucnosti Vice o vlastnostech japonských...
další informace