Sencor SPR 5508BK pomalý hrnec

Pomalé vaření je nový způsob vaření, které uchovává všechny příchutě a nevyžadujje použití oleje. Tento pomalý hrnec SPR 5508BK má eleantní design nerezové oceli a je vhodný do každé kuchyně. Slouží skvělě pro vaření polévky, guláše, zeleniny, masa, rýže nebo hranolek. Nádoba na vaření má velký objem a pohodlně postačí celé rodině. Vrstva uvnitř je s technologií zabraňující přichytávání pokrmů neobsahující PFOA. Stěna nádoby je z hliníkové slitiny s tloušťkou 3 mm. Můžete ji vkládat do ledničky a umývat v myčce.5 PŘEDVOLEB PRO NASTAVENÍ SMAŽENÍ ZARUČUJE ZACHOVÁNÍ PŘÍCHUTÍ A KARAMELIZACI INGREDIENCÍ
pozvolné smažení 100 °C
pomalé smažení 120 °C
střední smažení 150 °C
restování 170 °C
prudké osmažení 180 °C4 NASTAVITELNÉ FUNKCE PRO VAŘENÍ
velmi pomalé vaření 6 - 14 hodin
pomalé vaření 2 - 8 hodin
pára 5 - 120 minut
jogurt 6 - 12 hodinČasovač Set & Forget zaručuje maximální komfort během vaření a umožňuje nastavení teploty a doby vaření. Systém dvojitého zajištění poklice zaručuje maximální zachování příchutí pokrmu a pomáhá udržovat stálou teplotu uvnitř hrnce. Funkce Keep Warm udržuje automaticky ideální teplotu vašeho pokrmu po ukončení procesu vaření. Velký parní hrnec z nerezové oceli umožňuje přípravu ryb, knedlíků a zeleniny v páře. Parní hrnec je vyroben z vynikající nerezové potravinářské oceli zaručující dlouhou životnost a odolnost proti korozi. Tepelně odolné rukojeti zabraňují jakémukoli popálení a umožňují manipulaci s horkým hrncem během vaření, aniž byste museli používat ochranné rukavice. Poklice je vyrobená z tvrzeného skla zaručuje dlouhou životnost7 DŮVODŮ PRO VAŘENÍ V POMALÉM HRNCI
Jednoduchost – jednoduše vložte všechny ingredience do hrnce a nechejte jej provést všechnu práci.
Úspora vody a energie – díky speciální konstrukci hrnce z hliníkové slitiny dochází k účinnějšímu přenosu tepla než u tradičních keramických hrnců, což znamená úsporu energie
Úspora času – jakmile vložíte všechny ingredience do hrnce, můžete jej nechat, aby vařil sám
Výrazné chutě a žádné ztráty vitamínů – díky pomalému vaření při nízkých teplotách zachováte ve srovnání s tradičním vařením příchutě i vitamíny
Šťavnaté maso – při pomalém vaření zůstává šťáva uvnitř masa
Možnost vaření tuhého masa – tradiční tuhá masa jsou po pomalém vaření vynikající
Příprava pokrmů bez tuku – díky nízkým teplotám nemusíte používat olej, a proto připravujete lehčí pokrmy, které jsou dokonce chutnějšíObsah balení: Pomalý hrnec s nádobou z hliníku s tloušťkou stěny 3 mm, napařovací hrnec z nerezové oceli
další informace

Mohlo by vás také zajímat

Zobrazit další ostatní kuchyňské spotřebiče