440 Kč
Přejít do obchodu
Vitamín C v liposomální formě + bioflavonoid
Co jsou liposomy a jak ovlivňují vstřebatelnost?
Liposomy jsou mikročástečky tuku, které lidské tělo dokáže vstřebat rychleji a lépe. Reálná využitelnost vitamínu C v klasických doplňcích stravy se pohybuje kolem 5 - 10%, avšak farmaceuti tvrdí, že v liposomální formě se vstřebatelnost tohoto vitamínu dostává k hranici 90%..
Právě z tohoto důvodu je liposomální vitamín C označovaný také jako nejvstřebatelnější.
Pomocná síla bioflavonoidů a šípku
Citrusové bioflavonoidy jsou známé zejména pro jejich antioxidační účinky. Kromě toho přirozeně podporují regeneraci a zpevnění cév. Extrakt ze šípků (plodů růže šípkové, Rosa canina) zase přispívá k normální imunitě, obranyschopnosti a správnému prokrvení.
Tyto dvě složky působí jako podpůrná síla pro vitamín C, protože pozitivně ovlivňují a maximalizují jeho účinek.
Co jsou liposomy a jak ovlivňují vstřebatelnost?
Liposomy jsou mikročástečky tuku, které lidské tělo dokáže vstřebat rychleji a lépe. Reálná využitelnost vitamínu C v klasických doplňcích stravy se pohybuje kolem 5 - 10%, avšak farmaceuti tvrdí, že v liposomální formě se vstřebatelnost tohoto vitamínu dostává k hranici 90%..
Právě z tohoto důvodu je liposomální vitamín C označovaný také jako nejvstřebatelnější.
Pomocná síla bioflavonoidů a šípku
Citrusové bioflavonoidy jsou známé zejména pro jejich antioxidační účinky. Kromě toho přirozeně podporují regeneraci a zpevnění cév. Extrakt ze šípků (plodů růže šípkové, Rosa canina) zase přispívá k normální imunitě, obranyschopnosti a správnému prokrvení.
Tyto dvě složky působí jako podpůrná síla pro vitamín C, protože pozitivně ovlivňují a maximalizují jeho účinek.
další informace