9 853 Kč
Přejít do obchodu
Praktický vodní gril Limes VOGR komplet s průměrem roštu 39 cm je vysoce kvalitní český výrobek z nerezového plechu a dalších trvanlivých materiálů. Skládá se ze dvou částí - ohniště s nádobou na vodu a horního grilovacího roštu. To vám umožňuje grilovat i opékat. Spodní patro má dvířka pro přikládání a kontrolu ohně.
Doba grilování
ryb, steaků, či klobás je cca 10 - 40 min. Dovnitř lze pohodlně umístit i 3 celá kuřata (doba grilování cca 90 min.). Grilovací rošt o průměru 39 cm umožní grilovat najednou 5 až 6 porcí masa. Kdo jednou vyzkoušel maso z vodního grilu, nevymění jej za nic jiného.
Součástí balení jsou 2 odkládací mřížky a druhý grilovací rošt, na kterém ugrilujete dalších 5 až 6 porcí masa.
Díky vodní lázni, která je pod grilovaným pokrmem, nedochází ke spalování koření ani oleje. Tím se zabrání vzniku zdraví škodlivých látek, které by se jinak mohly dostávat do pokrmu. Díky ideální konstrukci je grilovaný pokrm tepelně upravován ve směsi vodní páry, tepla a dýmu. V žádném případě se nejedná o dušení! Teplota nad roštem je min. 180° C v závislosti na množství dřeva v topeništi. Ke grilování je nejvhodnější suché dřevo z ovocných, případně z jiných listnatých stromů.
Topí se v dolní části pomocí dvířek v plášti grilu. Ve střední části je umístěna kovová nádoba s vodou, nad níž se na kovové mřížce grilují pokrmy. Pokud nechcete gril využívat jako vodní, vyjměte nádobu z grilu a připravujte pokrmy pouze nad otevřeným ohněm. Intenzitu žáru ohně lze regulovat dvířky v plášti grilu.
V následujícím videu se můžete podívat, jak snadné je používání vodního grilu Limes VOGR.
Doba grilování
ryb, steaků, či klobás je cca 10 - 40 min. Dovnitř lze pohodlně umístit i 3 celá kuřata (doba grilování cca 90 min.). Grilovací rošt o průměru 39 cm umožní grilovat najednou 5 až 6 porcí masa. Kdo jednou vyzkoušel maso z vodního grilu, nevymění jej za nic jiného.
Součástí balení jsou 2 odkládací mřížky a druhý grilovací rošt, na kterém ugrilujete dalších 5 až 6 porcí masa.
Díky vodní lázni, která je pod grilovaným pokrmem, nedochází ke spalování koření ani oleje. Tím se zabrání vzniku zdraví škodlivých látek, které by se jinak mohly dostávat do pokrmu. Díky ideální konstrukci je grilovaný pokrm tepelně upravován ve směsi vodní páry, tepla a dýmu. V žádném případě se nejedná o dušení! Teplota nad roštem je min. 180° C v závislosti na množství dřeva v topeništi. Ke grilování je nejvhodnější suché dřevo z ovocných, případně z jiných listnatých stromů.
Topí se v dolní části pomocí dvířek v plášti grilu. Ve střední části je umístěna kovová nádoba s vodou, nad níž se na kovové mřížce grilují pokrmy. Pokud nechcete gril využívat jako vodní, vyjměte nádobu z grilu a připravujte pokrmy pouze nad otevřeným ohněm. Intenzitu žáru ohně lze regulovat dvířky v plášti grilu.
V následujícím videu se můžete podívat, jak snadné je používání vodního grilu Limes VOGR.
další informace