14 490 Kč
Přejít do obchodu
Pokud chcete začít s barbecue, ale nechcete do grilu investovat větší finanční částku (např. do peletového grilu), pak je Weber Smokey Mountain jednoznačně nejlepší volba. Mám ho již 2 roky jako druhý hlavní gril k Weberu Performer a jsem s ním spokojen na 110%. WSM (Weber Smokey Mountain) má úžasnou regulaci proudění vzduchu a tím teploty, takže se s ním naučíte pracovat velmi rychle. Pak už pro vás pochoutky jako žebírka, trhané maso nebo hovězí hrudí nebude problém připravovat při teplotách okolo požadovaných 110° C. Nezapomeňte na termosondu - bez měření teploty uvnitř masa nelze velké kusy masa grilovat s úspěchem...Ve WSM se při barbecue používají brikety a zejména pak tzv. minion metoda. WSM je velmi populární v USA, kde bylo dříve hojně využíváno při BBQ soutěžích a tudíž lze na internetu nají spoustu užitečných informací právě pro vaření s WSM. Asi nejznámější stránkou věnovanou jen a pouze vaření s Weber Smokey Mountain je The Virtual Weber Bullet.I na našem webu naleznete několik receptů připravovaných ve Weber Smokey Moutain, např. velmi oblíbené Pork Belly Burnt Ends. Tenhle gril/udírna rozhodně stojí za to a garantuji vám, že s ní budete nadmíru spokojeni. Pokud sháníte udírnu na klasické "české" uzení při teplotách kolem 70° C, tak ty najdete v kategorii udírny.Poklop s integrovaným teploměrem: pro kontrolu teploty při grilováníVelký otvor pro přikládání paliva3 odděleně nastavitelné průduchy na přívod vzduchu: pro optimální regulaci teploty2 úrovně pro uzení a grilování: mnohostranné využitíPorcelánem smaltovaná miska na vodu: zabrání vysoušení grilovaného pokrmuMasivní palivový rošt: přiváděný vzduch cirkuluje rovnoměrně kolem briket2 trojmo niklované grilovací rošty s madlyObsah baleníobal na udírnuVideo receptZárukakotel, poklop a středový kruh - 10 let na proreznutí/propáleníplastové komponenty - 5 let kromě vyblednutí nebo změny barvyvšechny zbývající díly - 2 rokySoubory ke staženíUživatelská příručka Weber Smokey Mountain
další informace