Pekáče a zapékací mísy zapékací mis ker
Máte rádi pečenou drůbež? Pořiďte si pekáč na husu a kuře
Pekáč na pečení husy či kachny by měl mít oválný tvar a délku minimálně 35–40 cm. Materiál můžete volit mezi sklem, keramikou a litinou se smaltovaným povrchem. Pro přípravu kuřete se hodí speciální pekáč s trnem, který zajistí, že se kuře nebude koupat ve šťávě a kůžička bude rovnoměrně propečená. V pekáči navíc připravíte zároveň i přílohu. Vyberte si Tescoma pekáč s víkem či s praktickým roštem.
Pro milovníky tradice: smaltovaný a litinový pekáč do trouby
Litinové nádobí zažívá v posledních letech comeback. Vyšší cenu vyváží dlouhá životnost, využití na sporáku i v troubě a skvělá akumulace a vodivost tepla, která zajistí rovnoměrné propečení. Díky smaltovanému povrchu se jídlo nepřipaluje. Oblíbenou volbou je tradičně zdobený smaltovaný pekáč Orion nebo kvalitní designové pekáče Berlinger Haus z litiny či hliníku s nepřilnavým mramorovým povrchem.
Zapékací mísa na lasagne, brambory i maso
Skleněná, keramická či porcelánová zapékací mísa s víkem a uchy je praktický kousek do každé kuchyně. Jídlo v ní můžete nejen péct a dusit, ale také uchovávat v lednici či ohřát v mikrovlnce. Zapékací mísa skleněná od českého výrobce Simax je z kvalitního varného skla, které odolá teplotám -40 až +300 °C. Alternativou je zapékací mísa keramická a porcelánová, které se nahřejí a udrží pokrm dlouho teplý.
Objevte pekáče a zapékací mísy ze stovek eshopů na jednom místě. 886 pekáčů a zapékacích mís značek Emile Henry a KELA čeká na váš nákup. Hledejte podle barvy: bílé pekáče a zapékací mísy, černé pekáče a zapékací mísy, hnědé pekáče a zapékací mísy a šedé pekáče a zapékací mísy.