SAMURA PRO-S SP-0230 Sada 3 nožů

5 149,00 Kč Přejít do obchodu
další informace
Nože Samura představují symbiózu japonské nožířské tradice a evropské spolehlivosti
Nože značky Samura jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC. Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem. Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. Pro rukojeť používáme nejlepší moderní materiály: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity. Vice o historii zn. Samura.
Sada tří kuchyňských nožů Samura PRO-S v pouzdře zahrnuje: nůž na ovoce a zeleninu (SP-0010), univerzální nůž (SP-0023) se středně velkou čepelí (145 mm) a šéfkuchařský nůž (SP-0085) se širokou a dlouhou čepelí (200 mm).
Tato sada 3 nožů Samura PRO-S (SP-0230) je balena v dárkovém pouzdře.
Doporučujeme ruční mytí.
Samura PRO-S Sada 3 nožů obsahuje:
Samura PRO-S Univerzální nůž
Celková délka: 26,5 cm
Délka čepele: 14,5 cm
Hmotnost: 104 ​g
Samura PRO-S Šéfkuchařský nůž
Celková délka: 34,9 cm
Délka čepele: 20 cm
Hmotnost: 220 ​g
Samura PRO-S Nůž na ovoce a zeleninu
Celková délka: 21,3 cm
Délka čepele: 9 cm
Hmotnost: 97 ​g
Přednosti nožů Samura:
vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC
fantastický řezný výkon díky japonskému tvaru čepele a jemnému zúžení ze špičky
naostření v úhlu 17 stupňů (tj. více něž u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů)
rukojeti vyrobeny z nejlepších moderních materiálů: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity
Jak vybrat ten správný nůž?
Chcete-li si usnadnit výběr a pochopit, jaké nože budete skutečně potřebovat, měli byste se seznámit s hlavními typy nožů a jejich využitím. Více k tomuto tématu jsme pro vás shrnuli v jak vybrat správný nůž.
Japonský kuchyňský nůž - přímý potomek samurajského meče
Japonské nože jsou dokonalým spojením legendárních tradic minulosti a špičkových...

Mohlo by vás také zajímat