1 899 Kč
Přejít do obchodu
Nože Samura představují symbiózu japonské nožířské tradice a evropské spolehlivosti
Nože značky Samura jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC. Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem.
Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. Pro rukojeť používáme nejlepší moderní materiály: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity. Vice o historii zn. Samura.
Náš značkový internetový obchod nabízí svým zákazníkům možnost nákupu tohoto typického japonského nože nakiri, který je určen pro práci se zeleninou, ovocem a saláty. Navzdory zdánlivé masivnosti je široká čepel extrémně tenká a ideální pro úhledné řezání zeleniny. Čepel je stejně účinná při sekání zelí, krájení brambor na malé kousky nebo pečlivého krájení rajčat bez rozdrcení měkké dužiny. Na rozdíl od klasických variant nožů Nakiri, je tento nůž z produktové řady Samura Okinawa na obou stranách naostřen, což je pro Evropany pohodlnější.
Doporučujeme ruční mytí.
Celková délka: 32,6 cm
Délka čepele: 17 cm
Hmotnost: 142 g
Přednosti nožů Samura:
vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC
fantastický řezný výkon díky japonskému tvaru čepele a jemnému zúžení ze špičky
naostření v úhlu 17 stupňů (tj. více něž u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů)
rukojeti vyrobeny z nejlepších moderních materiálů: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity
Jak vybrat ten správný nůž?
Chcete-li si usnadnit výběr a pochopit, jaké nože budete skutečně potřebovat, měli byste se seznámit s hlavními typy nožů a jejich využitím. Více k tomuto tématu jsme pro vás shrnuli v jak vybrat správný nůž.
Japonský kuchyňský nůž - přímý potomek samurajského meče
Japonské nože jsou dokonalým spojením legendárních tradic minulosti a špičkových...
Nože značky Samura jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC. Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem.
Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. Pro rukojeť používáme nejlepší moderní materiály: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity. Vice o historii zn. Samura.
Náš značkový internetový obchod nabízí svým zákazníkům možnost nákupu tohoto typického japonského nože nakiri, který je určen pro práci se zeleninou, ovocem a saláty. Navzdory zdánlivé masivnosti je široká čepel extrémně tenká a ideální pro úhledné řezání zeleniny. Čepel je stejně účinná při sekání zelí, krájení brambor na malé kousky nebo pečlivého krájení rajčat bez rozdrcení měkké dužiny. Na rozdíl od klasických variant nožů Nakiri, je tento nůž z produktové řady Samura Okinawa na obou stranách naostřen, což je pro Evropany pohodlnější.
Doporučujeme ruční mytí.
Celková délka: 32,6 cm
Délka čepele: 17 cm
Hmotnost: 142 g
Přednosti nožů Samura:
vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC
fantastický řezný výkon díky japonskému tvaru čepele a jemnému zúžení ze špičky
naostření v úhlu 17 stupňů (tj. více něž u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů)
rukojeti vyrobeny z nejlepších moderních materiálů: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity
Jak vybrat ten správný nůž?
Chcete-li si usnadnit výběr a pochopit, jaké nože budete skutečně potřebovat, měli byste se seznámit s hlavními typy nožů a jejich využitím. Více k tomuto tématu jsme pro vás shrnuli v jak vybrat správný nůž.
Japonský kuchyňský nůž - přímý potomek samurajského meče
Japonské nože jsou dokonalým spojením legendárních tradic minulosti a špičkových...
další informace