KAISER udírna TŘICÍTKA pro rybáře, nerez

Rybářská 30'
Lehká a snadno přenosná udírna ideální pro rybáře k vodě, kempaře a nebo i domů na balkon (pokud okolí nevadí trochu voňavého kouře). Po vytažení je vysoká 90 cm a tak je vhodná i pro uzení dlouhých ryb.

Kapacita
Do naší rybářský třicítky se pohodlně vleze přibližně 4 kg masa a nebo 4 střední ryby. Nalifrovat ji můžete také klobáskama nebo párkama jen tak k douzení. Ať už jste kdekoli, zkrátka raušovní pochutnání.

Jednoduchost
V ohništi roztopíte oheň pomocí hrubé štěpky z tvrdého dřeva nebo klidně drobných klacíků a vytvoříte žhavý základ. Ten pak posypete udícíma pilinama či mokrou štěpkou a kouř je na světě. Fertig.

Rozměry udírny: Ø 26 cm x 53 cm (90cm)
Kapacita potravin: 4 kg
Váha udírny: 5 kg
Materiál: Nerezová
Max. provozní teplota: 150°C

Poctivá výroba
Třicítka vzniká ručním zatáčením nerezového drátu a rovného plechu. I falcování a lisování, vše je poctivá ruční práce. Díky této původní technologii vzniká udírna, která vydrží dlouhé roky.

Základní výbava Kaiserovo 30'
Všechen vercajk potřebný k vašemu prvnímu uzení je součástí balení

30' Topeniště

30' Teploměr

5 x Háček ve tvaru "S"

5 x Háček ve tvaru "U"

Buková štěpka 500 g
Doporučuju přikoupit
Ochranný obal
Před prvním uzením
Jak rozhicovat Kaiserovu rybářskou 30'?
Krok 1
V ohništi mimo udírnu rozdělejte oheň a založte žhavý základ. Buď pomocí pár kousků dřevěného uhlí nebo hrubou dřevěnou drtí z bukového dřeva.
Krok 2
Máte-li založený žhavý základ, posypte ho udícími pilinami nebo navhlčenou dřevěnou štěpkou k uzení. Ta se postará o vývin kouře. Pak šup s ohništěm do udírny.
Krok 3
Síla tahu, resp. "komínový efekt" se řídí jednoduše povytažením ohniště ven z udírny a teplotu pohlídáte teploměrem, který je již součástí balení.
Uzení je nové grilování
Tak ať vám šmakuje!
další informace

Mohlo by vás také zajímat

Zobrazit další udírny