155 Kč
Přejít do obchodu
Při vlastnoruční výrobě dortů oceníte nůž s dlouhou čepelí, s jehož pomocí korpus pohodlně rozkrojíte a promažete krémem. Horní část a boky pak srovnáte do roviny tak, abyste mohli zdobit šlehačkou, čokoládou nebo položit potahovací hmotu či marcipán. A pokud jste objevili kouzlo čokoládové polevy, zvané ganache, takovýto nůž budete muset mít po ruce. Vlastnosti:
ostrá čepel z nerezové oceli snese časté používání
ergonomická rukojeť z odolného plastu pro pohodlné držení
snadno se brousí
větší ochrana prstů díky zaoblené části mezi rukojetí a čepelí
nůž je optimálně vyvážen, což neunavuje při práci
lze jej umývat v myčce nádobíPři krájení dortu s čokoládovou polevou ponořte před každým naříznutím čepel do horké vody a otřete ji. Čokoláda se nebude lámat.
ostrá čepel z nerezové oceli snese časté používání
ergonomická rukojeť z odolného plastu pro pohodlné držení
snadno se brousí
větší ochrana prstů díky zaoblené části mezi rukojetí a čepelí
nůž je optimálně vyvážen, což neunavuje při práci
lze jej umývat v myčce nádobíPři krájení dortu s čokoládovou polevou ponořte před každým naříznutím čepel do horké vody a otřete ji. Čokoláda se nebude lámat.
další informace