1 799 Kč
Přejít do obchodu
Samura KAIJU Bolster Santoku : Více než jen japonský nůž
Zajímavým prvkem Kolekce Samura Kaiju je záštita - kovový segment mezi čepelí a držadlem, který zajišťuje lepší hygienu tím, že brání nahromadění nečistot. Dále tento prvek přidává nůži pevnost, zvyšuje jeho odolnost a prodlužuje užitnou dobu.
Samurové nože kombinují esenci japonské nůžnické tradice s evropským standardem kvality.
Pro výrobu Samurových nožů se využívá pouze špičková japonská a švédská ocel s tvrdostí 58 - 61 HRC.
Nůž se vyznačuje čepelí s autentickým japonským designem a postupným zúžením od základny.
Specifikum nožů Samura je ostření v úhlu 17 °, což je odlišné od tradičních japonských i evropských nožů.
Pro rukojeti Samurových nožů se využívají prvotřídní materiály jako Micarta, G10, upravené dřevo, plast s delikátním povrchem, kraton a kompozitní materiály.
Samura KAIJU Bolster Santoku má čepel dlouhou 18 cm a řadí se k větším variantám Santoku nožů. Tento typ japonského nože vyniká svou tradiční tvarovou strukturou, kdy má čepel robustní a širokou.
Jeho horní část čepele se postupně svažuje směrem k špičce. Je často vnímán jako skvělá náhrada typického evropského kuchařského nože.
Tento nůž má přednost v těžišti posunutém k špičce, což ho dělá vhodným pro různé kulinářské úkoly. Přesná ergonomie zajišťuje, že při pohybu nahoru a dolů zůstává špička nože na prkénku.
Díky tomu je s ním manipulace méně náročná. Co se týče jeho vzhledu? Absolutní dokonalost.
Doporučujeme ruční mytí.
Celková délka: 31 cm
Délka čepele: 18 cm
Hmotnost: 163 g
Zajímavým prvkem Kolekce Samura Kaiju je záštita - kovový segment mezi čepelí a držadlem, který zajišťuje lepší hygienu tím, že brání nahromadění nečistot. Dále tento prvek přidává nůži pevnost, zvyšuje jeho odolnost a prodlužuje užitnou dobu.
Samurové nože kombinují esenci japonské nůžnické tradice s evropským standardem kvality.
Pro výrobu Samurových nožů se využívá pouze špičková japonská a švédská ocel s tvrdostí 58 - 61 HRC.
Nůž se vyznačuje čepelí s autentickým japonským designem a postupným zúžením od základny.
Specifikum nožů Samura je ostření v úhlu 17 °, což je odlišné od tradičních japonských i evropských nožů.
Pro rukojeti Samurových nožů se využívají prvotřídní materiály jako Micarta, G10, upravené dřevo, plast s delikátním povrchem, kraton a kompozitní materiály.
Samura KAIJU Bolster Santoku má čepel dlouhou 18 cm a řadí se k větším variantám Santoku nožů. Tento typ japonského nože vyniká svou tradiční tvarovou strukturou, kdy má čepel robustní a širokou.
Jeho horní část čepele se postupně svažuje směrem k špičce. Je často vnímán jako skvělá náhrada typického evropského kuchařského nože.
Tento nůž má přednost v těžišti posunutém k špičce, což ho dělá vhodným pro různé kulinářské úkoly. Přesná ergonomie zajišťuje, že při pohybu nahoru a dolů zůstává špička nože na prkénku.
Díky tomu je s ním manipulace méně náročná. Co se týče jeho vzhledu? Absolutní dokonalost.
Doporučujeme ruční mytí.
Celková délka: 31 cm
Délka čepele: 18 cm
Hmotnost: 163 g
další informace