1 399 Kč
Přejít do obchodu
KAIJU Yanagiba: Dokonalost z Japonské Oceli
Klíčovým rysem Kolekce Samura Kaiju je záštita - kovová spojka mezi čepelí a rukojetí, která eliminuje nahromadění nečistot a zajišťuje čistší prostředí. Zároveň dává nůži více pevnosti a prodlužuje jeho výdrž.
Nože Samura tvoří syntézu japonských technik výroby nožů a evropské robustnosti.
Samura dává přednost kvalitní japonské a švédské oceli s tvrdostí 58 - 61 HRC pro své nože.
Díky japonsky inspirované čepeli s postupným zúžením nůž exceluje v řezání.
Co dělá nože Samura jedinečnými, je jejich specifické ostření v úhlu 17 °, což je něco mezi japonským a evropským stylem.
Rukojeti nožů Samura jsou zhotoveny z nejlepších současných materiálů jako Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, kraton a další kompozitní materiály.
Samura KAIJU Bolster Yanagiba je perfektní pro tvorbu tradičních japonských pokrmů jako sushi a sashimi. Mimo to je vhodný i pro mnoho dalších kulinářských úkonů, například pro precizní krájení filetů, ryb a masa.
Jeho rukojeť je zhotovena z pakka dřeva, což je moderní materiál kombinující výhody dřeva a plastu, ale bez jejich nedostatků.
Doporučujeme ruční mytí.
Celková délka: 36,9 cm
Délka čepele: 24 cm
Hmotnost: 171 g
Klíčovým rysem Kolekce Samura Kaiju je záštita - kovová spojka mezi čepelí a rukojetí, která eliminuje nahromadění nečistot a zajišťuje čistší prostředí. Zároveň dává nůži více pevnosti a prodlužuje jeho výdrž.
Nože Samura tvoří syntézu japonských technik výroby nožů a evropské robustnosti.
Samura dává přednost kvalitní japonské a švédské oceli s tvrdostí 58 - 61 HRC pro své nože.
Díky japonsky inspirované čepeli s postupným zúžením nůž exceluje v řezání.
Co dělá nože Samura jedinečnými, je jejich specifické ostření v úhlu 17 °, což je něco mezi japonským a evropským stylem.
Rukojeti nožů Samura jsou zhotoveny z nejlepších současných materiálů jako Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, kraton a další kompozitní materiály.
Samura KAIJU Bolster Yanagiba je perfektní pro tvorbu tradičních japonských pokrmů jako sushi a sashimi. Mimo to je vhodný i pro mnoho dalších kulinářských úkonů, například pro precizní krájení filetů, ryb a masa.
Jeho rukojeť je zhotovena z pakka dřeva, což je moderní materiál kombinující výhody dřeva a plastu, ale bez jejich nedostatků.
Doporučujeme ruční mytí.
Celková délka: 36,9 cm
Délka čepele: 24 cm
Hmotnost: 171 g
další informace