KAISER Kaiserova '30' dárkový set
3 990,00 Kč
Přejít do obchodu
další informace
Nerezová rybářská TŘICÍTKA je lehká a snadno přenosná udírna ideální pro rybáře k vodě, kempaře a nebo i domů na balkon (pokud okolí nevadí trochu voňavého kouře). Po rozložení je vysoká 90 cm a tak je vhodná i pro uzení třeba úhořů a těch nejdelších párků. Celonerezové provedení slibuje dlouhou životnost a i snadnou údržbu. Nad ohništěm je umístěn ochranný plech pro lepší rozptýlení kouře a také zabránění odkapu tuku přímo do žhavého ohniště. Na tento plech lze umístit také např. hliníkovou misku, kterou doporučuju vysypat pískem pro odkap tuku z masa nebo ryb.
Jak a čím se udí ve TŘICÍTCE?
V ohništi roztopíte oheň pomocí hrubé štěpky z tvrdého dřeva nebo klidně drobných klacíků a vytvoříte žhavý základ. Ten pak pro větší vývin kouře můžete posypat udícíma pilinama a snadno vyudit třeba ryby u vody. Síla tahu, resp. "komínový efekt" se řídí jednoduše povytažením ohniště ven z udírny a teplotu pohlídáte teploměrem, který je již součástí balení.
Do udírny se pohodlně vleze přibližně 4 kg masa a nebo 4 střední ryby. Postup naložení a uzení ryb najdete zde: UZENÍ RYB
Poctivá ruční výroba
Třicítka vzniká ručním zatáčením nerezového drátu a rovného plechu. I falcování a lisování, vše je poctivá ruční práce. Díky této původní technologii vzniká udírna, která vydrží dlouhé roky. Jak už to ale u tohoto typu práce a tradiční technologie bývá, všechny detaily nejsou vždy dokonalé jako z výrobní linky, proto je potřeba počítat, že lem není po obvodu vždy dokonale stejný a lze pod ním najít občas drobné oděrky, které vznikají při ručním zatáčení. Kvalitě našich udíren věříme a proto i k Třicítce nabízím záruku celých 5 let.
ROZMĚRY: Ø 260 mm, výška 900 mm, po složení 530 mm
MATERIÁL: Nerez AISI 430, SB+F
VÁHA: 5 kg
VERCAJK CO NAJDETE V KRABICI:
1× SET bylinkových láků na ryby a maso
4× 500 g OLŠOVÉ DRTĚ
1× 500 g BUKOVÉ DRTĚ
Obal s praktickým šrákem na pohodlný přenášení třeba k vodě.
1× teploměr
5× háček ve tvaru S
5× háček ve tvaru U
Jak a čím se udí ve TŘICÍTCE?
V ohništi roztopíte oheň pomocí hrubé štěpky z tvrdého dřeva nebo klidně drobných klacíků a vytvoříte žhavý základ. Ten pak pro větší vývin kouře můžete posypat udícíma pilinama a snadno vyudit třeba ryby u vody. Síla tahu, resp. "komínový efekt" se řídí jednoduše povytažením ohniště ven z udírny a teplotu pohlídáte teploměrem, který je již součástí balení.
Do udírny se pohodlně vleze přibližně 4 kg masa a nebo 4 střední ryby. Postup naložení a uzení ryb najdete zde: UZENÍ RYB
Poctivá ruční výroba
Třicítka vzniká ručním zatáčením nerezového drátu a rovného plechu. I falcování a lisování, vše je poctivá ruční práce. Díky této původní technologii vzniká udírna, která vydrží dlouhé roky. Jak už to ale u tohoto typu práce a tradiční technologie bývá, všechny detaily nejsou vždy dokonalé jako z výrobní linky, proto je potřeba počítat, že lem není po obvodu vždy dokonale stejný a lze pod ním najít občas drobné oděrky, které vznikají při ručním zatáčení. Kvalitě našich udíren věříme a proto i k Třicítce nabízím záruku celých 5 let.
ROZMĚRY: Ø 260 mm, výška 900 mm, po složení 530 mm
MATERIÁL: Nerez AISI 430, SB+F
VÁHA: 5 kg
VERCAJK CO NAJDETE V KRABICI:
1× SET bylinkových láků na ryby a maso
4× 500 g OLŠOVÉ DRTĚ
1× 500 g BUKOVÉ DRTĚ
Obal s praktickým šrákem na pohodlný přenášení třeba k vodě.
1× teploměr
5× háček ve tvaru S
5× háček ve tvaru U